SOC STUDIO

Telefon:

0740 957 969

Email:

spinuoc@gmail.com

Foto - Video Corporate

Te ajutăm să îți promovezi afacerea prin imagine!

SOC Studio vine în ajutorul dvs. cu soluții pentru fiecare exigență

Ajutăm afacerea ta să lumineze online

Ne ocupăm de întreg procesul de creație

Știm că afacerea ta este unică, dar ca să se diferențieze pe social media de toate celelalte, are nevoie de content creativ care să pună în valoare acest lucru. Noi ne ocupăm de crearea unei strategii personalizate pentru afacerea ta, crearea de content foto și content video adaptat la nevoile afacerii tale și crearea postărilor pe Facebook, Instagram, TikTok sau alte platforme adaptate publicului tău țintă.

Suntem o echipă tânără și creativă, ne adaptăm cu ușurință la nevoile tale, dar bineînțeles că te ghidăm acolo unde experiența noastră ne recomandă asta, pentru a transmite corect viziunea afacerii tale.

Foto - Video Corporate

Te ajutăm să îți promovezi afacerea prin imagine!

SOC PHOTOGRAPHY vine în ajutorul dvs. cu soluții pentru fiecare exigență

Ai nevoie de content creativ?

Studio

SOC Studios este un studio foto – video profesional, situat la 5 minute de centrul orașului Zalău. Studioul dispune de cicloramă (Infinity wall), spațiu climatizat pentru producții video, videoclipuri muzicale, ședințe foto și ședințe personalizate.

Contactați-ne astăzi pentru a rezerva următoarea dvs. ședință sau eveniment în studioul nostru

 

Fotografii de activități comerciale și de produse

Valoarea percepută a produselor dvs. și încrederea în marca dvs. sunt adesea judecate în funcție de calitatea prezentării vizuale.

Indiferent de linia de produse sau de activitatea prezentată, aveți nevoie de o fotografie de calitate excepțională care va face diferența.

Fotografieri de case și proprietăți de vânzare

Fotografiile profesionale de calitate ale proprietății dvs. devin din ce în ce mai importante într-un moment în care proprietatea este greu de vândut, iar vânzătorii și cumpărătorii de case sunt în căutarea oricăror avantaje pe care le pot găsi.

Cea mai mare provocare în cazul fotografiilor de interior este contrastul dintre zonele luminoase și întunecate dintr-o scenă. Când vă aflați într-o cameră, ochiul uman poate vedea o gamă mult mai mare de lumină decât camera foto poate capta într-un singur shoot.

 

Eşti gata să îţi creşti afacerea prin VIDEO MARKETING?

Videoclipul este cel mai captivant și cel mai eficient mijloc de comunicare online. Acum este timpul să beneficiezi și tu de el.

Video-urile au un impact colosal asupra afacerii dumneavoastra,

De aceea misiunea noastra este sa va ajutam sa aveti o imagine impecabila pentru a transmite profesionalism si competenta.

Ne implicam 100% in toate procesele (script, studiu de piata, regie, filmare, editare si procesare video) pentru a obtine un video asa cum il doriti si in concordanta cu asteptarile celor mai exigenti clienti.

Consulta specialistii nostri si te vom ajuta sa beneficiezi de un film de prezentare firma nu doar frumos, ci unul care sa isi atinga scopul, sa fie in concordanta cu mediul de difuzare, tipul de client care il aveti, tipul de campanie pe care doriti sa o efectuati.